Bug 62684 - After resume from suspend, wireless ethernet card does not work
After resume from suspend, wireless ethernet card does not work
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: wireless-tools (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Aaron Brown
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-04-04 09:22 EST by keithu@parl.clemson.edu
Modified: 2014-03-16 22:26 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-04-04 09:23:02 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description keithu@parl.clemson.edu 2002-04-04 09:22:58 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.79 [en] (X11; U; Linux 2.4.18-0.4 i686)

Description of problem:
After suspending the laptop, I have had problems getting the wireless ethernet
card to come back up.  The wireless parameters are not set correctly.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.have laptop w/ wireless card
2.ifdown interface
3.remove card
4.suspend laptop
5.resume laptop
6.insert card

Actual Results:  Card did not come back up and connect to the access point. 
iwconfig indicates that the ESSID and key are not set.  I am running the newer
version of the wireless tools

Expected Results:  Expected the card to connect and dhcp correctly.

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2002-04-09 15:31:34 EDT
This should be fixed with apmd-3.0.2-8.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.