Bug 62728 - ttfonts-ko does not install cleanly
Summary: ttfonts-ko does not install cleanly
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: ttfonts-ko (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Joo
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: 61590
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-04-04 23:18 UTC by Stephen John Smoogen
Modified: 2013-01-10 21:38 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-04-09 19:22:32 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Stephen John Smoogen 2002-04-04 23:19:54 UTC
Sorry hit return in the wrong area.

Here is the problem:

   1:ttfonts-ko             ########################################### [100%]
/var/tmp/rpm-tmp.46619: /usr/bin/update-gnome-font-install: No such file or
directory
error: execution of %post scriptlet from ttfonts-ko-1.0.11-8 failed, exit status 127

This was downloaded from the up2date server at 16:18 US Mountain Time.
Everything else had been moved to beta4 so I figured this had also.

Comment 1 Jeremy Katz 2002-04-11 05:12:30 UTC
Fixed in 1.0.11-9


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.