Bug 63338 - Untranslated column headers in redhat-config-network
Summary: Untranslated column headers in redhat-config-network
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: libglade (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Havoc Pennington
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: 61901 67218
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-04-12 18:39 UTC by Christian Rose
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-06-21 20:15:23 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Screenshot with untranslated column labels (10.61 KB, image/png)
2002-04-12 18:39 UTC, Christian Rose
no flags Details
patch for i18nation of the clist columns (373 bytes, patch)
2002-04-16 12:05 UTC, Harald Hoyer
no flags Details | Diff

Description Christian Rose 2002-04-12 18:39:02 UTC
Tested with beta4 and LC_ALL="sv_SE" and LANG="sv_SE" and all RHN updates as of
a few hours ago.

When I run redhat-config-network, I get the tool translated into Swedish.
However, no column headers/labels are translated on neither of the tabs. This is
most likely a software bug as redhat-config-network is fully translated into
Swedish.

Please see the attached screen shot.

Comment 1 Christian Rose 2002-04-12 18:39:46 UTC
Created attachment 53668 [details]
Screenshot with untranslated column labels

Comment 2 Harald Hoyer 2002-04-15 10:06:14 UTC
Confirmed also with de_DE... strange..

Comment 3 Harald Hoyer 2002-04-16 12:04:49 UTC
it is libglade... 
Here is a patch atached, that fixes this.

Comment 4 Harald Hoyer 2002-04-16 12:05:52 UTC
Created attachment 54024 [details]
patch for i18nation of the clist columns

Comment 5 Havoc Pennington 2002-07-03 15:31:10 UTC
I'm assuming this is fixed with the libglade2/gtk2 port.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.