Bug 63767 - Hampton Beta4 doesn't auto-detect Discovery ROMB
Summary: Hampton Beta4 doesn't auto-detect Discovery ROMB
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-04-18 15:51 UTC by Tesfamariam Michael
Modified: 2007-04-18 16:42 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-04-18 15:53:36 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
patch to pci.ids and pcitable to add the ID of Discovery ROMB (1.15 KB, patch)
2002-04-18 15:53 UTC, Tesfamariam Michael
no flags Details | Diff

Description Tesfamariam Michael 2002-04-18 15:51:11 UTC
Description of Problem:
Hampton Beta4 doesn't auto-detect Discovery ROMB during install. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Try to install Hampton Beta4 onto Dicovery ROMB using the default method
2. 
3. 

Actual Results:
Wont load megaraid driver so can't find storage to install to...

Expected Results:
To load megaraid, find storage, and install

Additional Information:

Comment 1 Tesfamariam Michael 2002-04-18 15:53:31 UTC
Created attachment 54364 [details]
patch to pci.ids and pcitable to add the ID of Discovery ROMB

Comment 2 Matt Domsch 2002-04-18 15:53:55 UTC
This should be fixed with BZ#63701 which added the Discovery ROMB PCI IDs to 
hwdata pcitable file.  With a rebuilt anaconda that pulls that in, it should 
work just fine.
-Matt


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.