Bug 63826 - Problem during RH7.2 installation
Summary: Problem during RH7.2 installation
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.2
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-04-19 07:56 UTC by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 16:42 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:48:45 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Being produce by the system during final steps of RH7.2 installation (51.41 KB, text/plain)
2002-04-19 08:00 UTC, Need Real Name
no flags Details

Description Need Real Name 2002-04-19 07:56:30 UTC
Description of Problem:
I'm facing problem during the installation of RH7.2. To be more specific on the 
final stage when it's going to start installing all modules.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:


Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:

Expected Results:


Additional Information:

Comment 1 Need Real Name 2002-04-19 08:00:47 UTC
Created attachment 54564 [details]
Being produce by the system during final steps of RH7.2 installation

Comment 2 Michael Fulbright 2002-04-24 16:41:29 UTC
Did you burn these CDs yourself? It appears they are corrupt.

Comment 3 Michael Fulbright 2002-05-23 16:52:45 UTC
Closing due to inactivity - please reopen if you have additional comments to add
to this bug.

Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:48:45 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.