Bug 65020 - 'neat' creshes trying editing the domain name
Summary: 'neat' creshes trying editing the domain name
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.2
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Harald Hoyer
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-05-16 07:37 UTC by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 16:42 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-06-04 09:42:55 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
created by the 'neat' application (607 bytes, text/plain)
2002-05-16 07:38 UTC, Need Real Name
no flags Details

Description Need Real Name 2002-05-16 07:37:56 UTC
Description of Problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:


Steps to Reproduce:
1. neat
2. click on 'DNS'
3. clickk on 'Edit'

Actual Results:
application crashes

Expected Results:


Additional Information:

Comment 1 Need Real Name 2002-05-16 07:38:58 UTC
Created attachment 57545 [details]
created by the 'neat' application

Comment 2 Harald Hoyer 2002-05-16 10:18:47 UTC
which version of redhat-config-network?

Comment 3 Harald Hoyer 2002-05-16 10:19:50 UTC
you mean, you haven't selected anything to edit? Well, this bug is fixed in 
recent versions...

Comment 4 Need Real Name 2002-05-16 10:35:48 UTC
It should be the default version shipped with RH7.2.
How can i check the version? I tried -v -V and -- but  i do not get it.

No matter what I select before clicking on 'Edit', the result is the same.
 
However, the large window  "domain name"  on the left of the button 'Edit' is
empty.
thank you
giovanni

Comment 5 Trond Eivind Glomsrxd 2002-05-16 16:19:22 UTC
Can you try the version at http://people.redhat.com/teg/neat/ ?

Comment 6 Need Real Name 2002-05-16 17:10:23 UTC
The version I have is redhat-config-network-0.9.10-2

I cannot try the upgrade NOW to 0.9.30-1, will do it later.

However, i discovered that if ,before doing 'Edit' , I do an 'Add' 
and THEN I edit what i have written, it works fine. Seems that problem
only  arise when doing 'Edit' with an empty window.



Comment 7 Phil Knirsch 2002-06-26 13:43:18 UTC
Exactly. Please updated to the version of 7.3, that should fix your problems.

Read ya, Phil

Comment 8 Harald Hoyer 2003-01-13 15:21:08 UTC
new packages to test available at:
ftp://people.redhat.com/harald/redhat-config-network/1.1.87-1/
ftp://people.redhat.com/harald/rhpl/0.74-2/

Comment 9 Harald Hoyer 2004-06-04 09:42:55 UTC
Closing due to inactivity. Reopen, if the problem is still existing.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.