Bug 65426 - System display, keyboard and mouse freeze on change to/from virtual terminal
System display, keyboard and mouse freeze on change to/from virtual terminal
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
7.3
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-05-23 15:26 EDT by ira kaufman
Modified: 2008-08-01 12:22 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 11:39:37 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
system configuration information (497 bytes, text/plain)
2002-05-23 15:27 EDT, ira kaufman
no flags Details

  None (edit)
Description ira kaufman 2002-05-23 15:26:38 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.9) Gecko/20020408

Description of problem:
Running in the Gnome GUI, start a virtual terminal (ctl-alt-f1/2/3/4) then on
return to the GUI (ctl-alt-f7) the system hangs. All keyboard, mouse and display
functions are frozen. The display is the last GUI image with distortion across
the top of the screen. Pinging from a remote system still responds. 

The problem also occurs if the laptop is suspended and revived. The resolution
requires a hard reset and reboot.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.start in GUI
2.keyboard select a virtual termial
3.return to GUI
	

Actual Results:  system returns to distorted GUI display and hangs

Expected Results:  system should resume GUI display and continue working.

Additional info:
Comment 1 ira kaufman 2002-05-23 15:27:28 EDT
Created attachment 58325 [details]
system configuration information
Comment 2 ira kaufman 2002-05-23 15:30:44 EDT
Hardware browser video card: Rage Mobility M3 AGP
Device driver: ATI Rage 128 Mobility
Comment 3 Arjan van de Ven 2002-05-23 15:38:18 EDT
Mike: do you have similar reports ?
Comment 4 ira kaufman 2002-07-01 16:48:34 EDT
This has been corrected by a bios upgrade from A09 to A21.
This bug may be closed.
Comment 5 Bugzilla owner 2004-09-30 11:39:37 EDT
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.