Bug 65539 - xchat fails to autoconnect to more than one channel.
xchat fails to autoconnect to more than one channel.
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xchat (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-05-27 04:42 EDT by David Woodhouse
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-05-27 04:42:30 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Woodhouse 2002-05-27 04:42:25 EDT
If multiple channels are specified in the 'Channels' box of the server list, and
autoconnect is enabled, xchat still only connects to the first channel listed.
Comment 1 Mike A. Harris 2002-05-27 09:40:56 EDT
Hi David, I mentioned on IRC that you need to put them in the textbox
with no spaces.  The xchat documentation is quite shoddy, and also out
of date IMHO, but I had a look through the FAQ and found:


Just thought I'd add that to the bug report in case anyone else stumbles
across this report when searching through the bugzilla database with a
similar problem.

Maybe one of these days I'll take a crack at improving the docs a bit

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.