Bug 658943 - no sound when using rawhide kernels
Summary: no sound when using rawhide kernels
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel
Version: rawhide
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Kernel Maintainer List
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-12-01 16:55 UTC by Gerald Henriksen
Modified: 2010-12-10 01:54 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-12-10 01:54:34 UTC
Type: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Gerald Henriksen 2010-12-01 16:55:59 UTC
Description of problem:

Upgraded a fresh install of f14 to rawhide.  If I boot into rawhide using the f14 kernel I can play audio, but if I boot with a rawhide (f15) kernel then sound doesn't work.

Version-Release number of selected component (if applicable):

All rawhide kernels I have tried.

Additional info:

These 2 lines are the only mention of sound in /var/log/messages and are the same for both f14 and rawhide kernels:

HDA Intel 0000:00:10.1: PCI INT B -> Link[AAZA] -> GSI 22 (level, low) -> IRQ 22
hda_intel: Disable MSI for Nvidia chipset

Comment 1 Kyle McMartin 2010-12-09 21:21:17 UTC
Try the 2.6.37-rc5 kernel that's in koji now (and will be in tomorrows rawhide) please.

regards, Kyle

Comment 2 Gerald Henriksen 2010-12-10 01:54:34 UTC
Installed 2.6.37-0.rc5.git2.1 from koji and sound works fine.

Thank you.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.