Bug 66180 - vt-is-UTF8 gives error
vt-is-UTF8 gives error
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: console-tools (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: wdovlrrw
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-06-05 17:28 EDT by Jerry Quinn
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-06-05 17:28:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jerry Quinn 2002-06-05 17:28:20 EDT
Description of Problem:

run vt-is-UTF8 in a gnome-terminal (us ascii english install) and you get:

[jlquinn@hornet common]$ vt-is-UTF8 
is_in_UTF8_mode: Invalid argument


Version-Release number of selected component (if applicable):

console-tools-19990829-40

How Reproducible:


Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2002-06-05 17:37:22 EDT
As both the package name and the application name indicate, vt-is-UTF8 works 
only with virtual terminals (meaning ttys -- text mode). 
It was never meant to run in X, and can't. The kernel doesn't know anything 
about X terminal emulation.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.