Bug 66429 - 7.3 kernel can't find init
Summary: 7.3 kernel can't find init
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel   
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Arjan van de Ven
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-06-10 13:52 UTC by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 16:43 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-06-10 13:59:32 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2002-06-10 13:52:33 UTC
Description of Problem:kernel panic no init


Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:happened on 2 reinstalls


Steps to Reproduce:
1.fails after a few restarts
2. 
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:I used the rescue function and compiled
2.4.18 patch pre10, no other changes, system rebooted NO problem.
System is a PIII 550 gateway w/scsi.

Comment 1 Arjan van de Ven 2002-06-10 13:57:31 UTC
what kind of scsi is this?

Comment 2 Arjan van de Ven 2002-09-05 09:37:12 UTC
no info

Comment 3 Need Real Name 2002-09-05 12:40:31 UTC
adaptec 2940 u/w  -


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.