Bug 6660 - rp3 crashes
rp3 crashes
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rp3 (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-11-02 14:01 EST by john
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-19 15:57:43 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description john 1999-11-02 14:01:10 EST
RedHat 6.1 installed on Pentium II II 400 ('/boot'
partition on first IDE drive, '/' partition on second IDE
drive - both Maxtor Diamondmax Plus 5120 20Gb drives).

I was adding the first ISP. It searched for a modem, gave
me its settings, I tried to make some manual changes and it
crashed. System message was :

rp3 has crashed due to a fatal error (segmentation fault)

After rp3 crashed I was unable to use it again - it crashed
each time I did.

John Grubb
Comment 1 Michael K. Johnson 1999-11-03 14:24:59 EST
We released rp3-1.0.1 as an upgrade.  Can you try upgrading and see
if it helps?

You may need to remove the configuration files it created, as they
may have been corrupted by the original crash and therefore be
causing subsequent crashes.
  rm /etc/wvdial.conf /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ppp*
Then try again with rp3-1.0.1 and see if it works better for you.

Thanks!
Comment 2 Michael K. Johnson 1999-11-05 22:57:59 EST
Again, please let me know if you can still reproduce either of
these bugs.  The first really should be fixed by rp3-1.0.1 and
I've since made the file parsing more robust, so the next release
may be able to deal with some forms of corrupt data files as well.

Thanks,
Comment 3 Michael K. Johnson 1999-11-19 15:57:59 EST
Let me know if you can reproduce this with rp3-1.0.1.  If so, try
ftp://people.redhat.com/johnsonm/rp3/rp3-1.0.2-1.i386.rpm
and see if it works better.  I may release it, or a later version if
other bugs are found, as another errata update.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.