Bug 68197 - Bug in anaconda
Bug in anaconda
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
: 68196 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-07-07 19:56 EDT by rwilli
Modified: 2006-02-21 13:49 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-02-21 13:49:12 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Dump of bug information (113.08 KB, text/plain)
2002-07-07 19:59 EDT, rwilli
no flags Details

  None (edit)
Description rwilli 2002-07-07 19:56:40 EDT
Description of Problem:In post Instalation Dialog box come up say thre is a bug in anaconda . I tryed install twice an got same message
I got a dump on floppy.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How Reproducible:Install

Steps to Reproduce:

Actual Results:

Expected Results:

Additional Information:
Comment 1 rwilli 2002-07-07 19:59:17 EDT
Created attachment 64164 [details]
Dump of bug information
Comment 2 Michael Fulbright 2002-07-10 14:26:07 EDT
*** Bug 68196 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Michael Fulbright 2002-07-10 14:27:12 EDT
Please check your CDs following these instructions:

Comment 4 Michael Fulbright 2002-08-02 15:01:21 EDT
Closing due to inactivity - please reopen if you have additional information to add.
Comment 5 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:49:12 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.