Bug 69625 - process start time is wrong on SMP systems.
process start time is wrong on SMP systems.
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: procps (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alexander Larsson
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-07-23 16:44 EDT by Aleksey Nogin
Modified: 2007-04-18 12:44 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-07-23 16:45:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Aleksey Nogin 2002-07-23 16:44:58 EDT
In Limbo and Limbo+up2date ps shows the start time (columns
lstart,start,start_time) way into the future on SMP systems.

% ps -eo pid,user,lstart,args |tail -4; date; uptime
24272 alexei   Sun Aug 11 11:35:27 2002 /usr/bin/imapd Maildir
24498 alexei   Sun Aug 11 13:53:34 2002 bash
24828 alexei   Sun Aug 11 14:10:34 2002 ps -eo pid,user,lstart,args
24829 alexei   Sun Aug 11 14:10:34 2002 tail -4
Tue Jul 23 16:42:36 EDT 2002
  4:42pm  up 2 days,  1:04,  7 users,  load average: 1.39, 1.30, 0.83

This is re-occurence of bug 4554 (so I copied the CC list).
Comment 1 Alexander Larsson 2002-07-23 21:07:34 EDT
This was a kernel bug. It is fixed in the latest kernel in rawhide.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.