Bug 7065 - rp3 segfault when ip alias exists
rp3 segfault when ip alias exists
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rp3 (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Nalin Dahyabhai
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-11-16 19:28 EST by Ken Pratt
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-03-09 18:23:21 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ken Pratt 1999-11-16 19:28:09 EST
After installing single alias on eth0, the rp3 program would no longer
execute.  It would segfault.

When the alias is removed, rp3 works fine.
Comment 1 Ken Pratt 1999-11-16 19:31:59 EST
Using rp3-1.0.1-1
Comment 2 Michael K. Johnson 1999-11-19 17:56:59 EST
Try
ftp://people.redhat.com/johnsonm/rp3/rp3-1.0.2-1.i386.rpm
and see if it fixes the problem for you.

Thanks!
Comment 3 Michael K. Johnson 1999-12-08 19:54:59 EST
Try
ftp://people.redhat.com/johnsonm/rp3/rp3-1.0.3-1.i386.rpm
and
The latest initscripts (4.71) from RawHide and see if they, together, fix
the problem.
Comment 4 Nalin Dahyabhai 2000-02-07 15:02:59 EST
This bug has been untouched for almost two months.  I'm going to assume the
original reporter has solved the problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.