Bug 70707 - autofs initscript has wrong error handling
Summary: autofs initscript has wrong error handling
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 55932
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: autofs
Version: 8.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Nalin Dahyabhai
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-08-04 13:39 UTC by Peter van Egdom
Modified: 2007-04-18 16:45 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2006-02-21 18:49:21 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Peter van Egdom 2002-08-04 13:39:14 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.1b) Gecko/20020721

Description of problem:
When I do "autofs stop" as a user, it returns [  OK  ], but should return
[ FAILED ]

[peterve@limbo-pc init.d]$ ./autofs stop
umount: only root can do that                              [  OK  ]



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. as a normal user : "autofs stop"
2.
3.
	

Actual Results:  umount: only root can do that                        [  OK  ]


Expected Results:  umount: only root can do that                     [ FAILED ]

(or something)

Additional info:

Source RPM: autofs-3.1.7-32.src.rpm

Comment 1 Peter van Egdom 2002-10-29 22:01:35 UTC
Bug still occurs in Red Hat Linux 8.0

Comment 2 Jeff Moyer 2004-03-19 22:56:03 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 55932 ***

Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:49:21 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.