Bug 70911 - Enabling bonding causes the server to hang
Enabling bonding causes the server to hang
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-06 16:20 EDT by Need Real Name
Modified: 2008-08-01 12:22 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 11:39:49 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-08-06 16:20:54 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)

Description of problem:
The server hangs as soon as the bond0 interface is configured.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
Step to reproduce:
1-Install any network adapter
2-insmod bonding
3-ifconfig bond0 192.10.1.1 up
Problem:
The server hangs, keyboard and mouse does not response anymore.

Additional info:
Comment 1 Need Real Name 2002-09-06 11:57:07 EDT
The RC1 still has this issue and causes the machine to hang.
Comment 2 Bugzilla owner 2004-09-30 11:39:49 EDT
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.