Bug 71061 - gfloppy segfaults on startup
gfloppy segfaults on startup
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: gnome-utils (Show other bugs)
limbo
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
Jay Turner
:
Depends On:
Blocks: 67217
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-08 08:35 EDT by Jay Turner
Modified: 2015-01-07 18:58 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-08-15 18:36:25 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jay Turner 2002-08-08 08:35:59 EDT
Description of Problem:
With gnome-utils-2.0.1-1, running gfloppy causes the following error:

(gfloppy:14695): libglade-WARNING **: could not find glade file
'/usr/share/gnome-utils/glade/gfloppy2.glade'

** ERROR **: Cannot load/find gfloppy2.glade
aborting...

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:


Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 Havoc Pennington 2002-08-08 17:01:54 EDT
Oops!
Comment 2 Havoc Pennington 2002-08-15 18:36:19 EDT
2.0.2-3 should work
Comment 3 Jay Turner 2002-08-21 11:04:55 EDT
Fix confirmed with gnome-utils-2.0.2-3.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.