Bug 71189 - Throws exception when trying to send a profile with a USB Hub
Throws exception when trying to send a profile with a USB Hub
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: up2date (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adrian Likins
Jay Turner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-09 14:39 EDT by ajs
Modified: 2015-01-07 18:58 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-04-05 16:58:08 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description ajs 2002-08-09 14:39:24 EDT
Description of Problem:
When registering, The GUI throws an exception that says:

Problem sending hardware profile:
While running 'registration.add_hw_profile': caught
exceptions.KeyError : ("Don't know how to parse key `usbprod''", {'desc': '"USB
UHCI Root Hub"', 'usbprotocol':
'0', 'usbport': '0', 'usbprod': 'USB UHCI Root Hub', 'class': 'OTHER',
'deviceId': '0000', 'usbsubclass':
'0', 'usbbus': '1', 'usbclass': '9', 'driver': 'unknown', 'bus': 'USB',
'usblevel': '0', 'detached': '0',
'vendorId': '0000'})


Version-Release number of selected component (if applicable):

up2date-2.9.30-7.x.9
Comment 1 Warren Togami 2002-08-11 01:00:48 EDT
This occured to me in update-2.9.38-7.x.9 on my Sony Vaio FXA-36 Athlon laptop.
 I don't have a USB hub.
Comment 2 Chris Runge 2002-08-11 20:32:27 EDT
Similar problem here with up2date-2.9.30-7.x.9 included in Limbo 7.3.93 except
that the problem is with a Microsoft Sidewinder Force Feedback 2 joystick.

Problem sending hardware profile:
While running 'registration.add_hw_profile': caught
exceptions.KeyError : ("Don't know how to parse key `usbprod''", {'desc':
'"Microsoft SideWinder Force
Feedback 2 Joystick"', 'usbprotocol': '0', 'usbprod': 'SideWinder Force Feedback
2 Joystick', 'usblevel':
'2', 'class': 'OTHER', 'deviceId': '001b', 'usbsubclass': '0', 'usbbus': '1',
'usbclass': '3', 'driver':
'unknown', 'detached': '0', 'bus': 'USB', 'usbport': '0', 'usbmfr': 'Microsoft',
'vendorId': '045e'})

-----------

The system did register, but there was no hardware or software information in
the profile.
Comment 3 Adrian Likins 2002-08-12 15:15:00 EDT
This is waiting on some server side updates to go live...
Comment 4 Matt Jamison 2003-05-19 15:12:14 EDT
have those server side updates gone live yet?
Comment 5 Mihai Ibanescu 2003-05-19 17:14:12 EDT
This should be fixed for some time now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.