Bug 71219 - No index for abiword help
Summary: No index for abiword help
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: abiword (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-08-10 06:04 UTC by Stephen Rasku
Modified: 2007-04-18 16:45 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-08-10 19:54:01 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Stephen Rasku 2002-08-10 06:04:37 UTC
Description of Problem:

Version-Release number of selected component (if applicable):

abiword-1.0.2-4

How Reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. Select "Help | Help Index".
2. Select "Index" from side.

Actual Results:

Unable to run the command specified.  The file or directory
file:/usr/share/AbiSuite/AbiWord/help/en-US/azindex.html does not exist.

Expected Results:

Should show the help index.

Comment 1 Jeremy Katz 2002-08-10 19:53:56 UTC
Fixed in 1.0.2-5 which is currently building

Comment 2 Stephen Rasku 2002-08-11 19:34:57 UTC
I just checked it out.  It works.  Marking RAWHIDE.

What's with this new MODIFIED status?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.