Bug 71378 - install failed at 99%
Summary: install failed at 99%
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-08-12 20:19 UTC by John P. Kavanagh
Modified: 2007-04-18 16:45 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:49:23 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Comment (78.39 KB, text/plain)
2002-08-12 20:19 UTC, John P. Kavanagh
no flags Details

Description John P. Kavanagh 2002-08-12 20:19:58 UTC
Created attachment 915117 [details]
Comment

(This comment was longer than 65,535 characters and has been moved to an attachment by Red Hat Bugzilla).

Comment 1 Michael Fulbright 2002-08-12 20:49:56 UTC
Your CD appears to be bad:

<4>hdc: ATAPI reset complete
<4>hdc: irq timeout:status=0xc0 { Busy }
<4>end_request: I/O error, dev 16:00 (hdc), sector 1112620

Please test following these instructions:

   http://people.redhat.com/~msf/mediacheck.html




Comment 2 Michael Fulbright 2002-10-04 20:53:49 UTC
Closing due to inactivity.

Please reopen this bug report if you continue to have problems.

Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:49:23 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.