Bug 71984 - Installer has problems displaying pixmaps
Installer has problems displaying pixmaps
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 2.1
Classification: Red Hat
Component: anaconda (Show other bugs)
2.1
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-20 11:50 EDT by Nick Strugnell
Modified: 2007-11-30 17:06 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:49:26 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nick Strugnell 2002-08-20 11:50:39 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Windows NT; DigExt)

Description of problem:
The installer occasionally has problems displaying pixmaps 
from /usr/share/pixmaps on a Dell 2650

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1. Start installer
2. Wait for a python traceback
3. Sometimes the error is fatal (e.g. cannot draw the map used in time zone 
selection) in which case anaconda will popup a dialog with the traceback - look 
for a gdk_imlib error: cannot load pixmap blah)
4. Sometimes the error is nonfatal and the only indication is the gdk_imlib 
error on the F1 console
	

Actual Results:  Installer occasionally hangs - the errors are not really 
reproducable - on one boot you may get a hang on the map, on another the map 
may display fine

Expected Results:  Should proceed with no errors

Additional info:

Server has PERC 3/di controller, 2x Qlogic 2310F HBAs and an AIC7xxx SCSI card
Comment 1 Michael Fulbright 2002-08-20 13:36:53 EDT
What install method?
Comment 2 Nick Strugnell 2002-08-20 17:13:58 EDT
Interactive graphical install from CDROM
Comment 3 Michael Fulbright 2002-08-22 12:55:20 EDT
And test mode works fine?

Have you verified the CDs?
Comment 4 Michael Fulbright 2002-10-04 16:56:08 EDT
Closing due to inactivity.

Please reopen this bug report if you continue to have problems.
Comment 5 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:49:26 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.