Bug 72296 - Anaconda doesnt fill in info in XF86Config properly
Anaconda doesnt fill in info in XF86Config properly
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-22 15:52 EDT by Linus Walleij
Modified: 2007-04-18 12:45 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-26 13:04:54 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Linus Walleij 2002-08-22 15:52:20 EDT
Description of Problem:

Monitor vendor and model name is not written to XF86Config, even though it is
available.

How Reproducible:

Create a XF86Config file with the anaconda installer, select a known monitor,
look in the /etc/X11/XF86Config(-4) file. The monitor section will look like this:

Section "Monitor"
        Identifier   "Monitor0"
        VendorName   "Monitor Vendor"
        ModelName    "Monitor Model"
        ...

with only default entries in "VendorName" and "ModelName" even though anaconda
knows perfectly well the name of the vendor and model.
Comment 1 Michael Fulbright 2002-08-22 17:38:24 EDT
We'll fix this in a future release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.