Bug 72691 - Openoffice-math-vector problem
Openoffice-math-vector problem
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: openoffice.org (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-26 14:07 EDT by Sammy
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-02-27 10:55:59 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sammy 2002-08-26 14:07:12 EDT
The version 1.0.1-5 solved the problem of not seeing many of the math symbols 
like the = sign etc. This is great. One remaining problem is that the ordinary 
short vector of a character comes out to be much higher that it should, whereas 
the longvector of a single character is OK.
Comment 1 Sammy 2002-08-30 14:08:34 EDT
Openoffice people are saying this would be resolved in 643. I wonder if there 
is any patch around.
Comment 2 Sammy 2003-09-10 14:01:05 EDT
Well, openoffice 1.1 is coming out soon (based on 645) and solved all these
problems.
I presume we'll get an rpm when it is released!
Comment 3 Dan Williams 2004-02-27 10:55:59 EST
Please try current OOo 1.1.0, and reopen if problem still occurs

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.