Bug 72711 - OpenOffice symbol fonts don't render on screen
OpenOffice symbol fonts don't render on screen
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: openoffice.org (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: wdovlrrw
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-26 17:35 EDT by Need Real Name
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-08-28 12:04:20 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Output of rpm -qa | sort (4.77 KB, application/x-gzip)
2002-08-26 17:37 EDT, Need Real Name
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-08-26 17:35:20 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.78 [en] (X11; U; Linux 2.4.18-12.4 i686)

Description of problem:
When I use the openoffice RPM at RawHide  openoffice-1.0.1-4.i386.rpm 
I can not get mathematical symbols to render on screen. Generated
postscript output look ok, though. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.0.1-4


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install openoffice-1.0.1-4
2. oomath
3. Enter the expression: a = b  
3b. or alternatively: sum from {i=0} to {N} a_{i}


Actual Results:  The letters a and b show up, but no mathematical symbols
such as the "equal" sign or the "sum" sign.

Additional info:

Installing OpenOffice from the OpenOffice.org web site
worked just fine. So it is either a missing pre-requisite
that is not listed in the RPM that I have missed (but I 
can not think of one) or something wrong in the RPM.

This is the working version I got from OpenOffice.org:
ls -l OOo_1.0.1_LinuxIntel_install.tar.gz 
-rw-rw-r--    1 smeds    smeds    74286597 Aug 14 21:10
OOo_1.0.1_LinuxIntel_install.tar.gz

md5sum OOo_1.0.1_LinuxIntel_install.tar.gz 
e03cb9573ff176b47fb2101732104d83  OOo_1.0.1_LinuxIntel_install.tar.gz
Comment 1 Need Real Name 2002-08-26 17:37:39 EDT
Created attachment 73204 [details]
Output of rpm -qa | sort
Comment 2 Sammy 2002-08-28 12:04:13 EDT
Well, problem seem to to do with XFree86 or fonts. I downloaded -67.5 from mharris 
and that renders all the mathematical symbols in openoffice perfectly. This morning 
I got 67.6 which does not! What is the difference?
Comment 3 Jakub Jelinek 2002-08-28 13:49:26 EDT
It is actually broken OpenSymbol TTF font included in OpenOffice.org.
openoffice-1.0.1-5 package has a tiny program to fix it up, please check that out.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.