Bug 72942 - (SOUND VIA_82CXXX)Crashing when trying configure Realtek ALC650 chip sound....
(SOUND VIA_82CXXX)Crashing when trying configure Realtek ALC650 chip sound....
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-08-29 06:08 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-06-10 14:08:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-08-29 06:08:40 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.9) Gecko/20020408

Description of problem:
When I try configure Realtek ALC650 sound which is integrated to VIA KT3 ultra
mainboard the sndconfig crash. It don't regonice correctly it. And when its
stars playing sample it hangs. There are plenty of peopole who have this same
proplem whit it.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
2.clicking OK

Actual Results:  It's hangs.

Expected Results:  configure the sound....

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2002-08-29 14:39:06 EDT
Does it hang or crash? Does it only do this when playing the test found?
Comment 2 Need Real Name 2002-09-01 06:44:04 EDT
It's hangs. Nothing happen's even if wait long time...
Comment 3 Bill Nottingham 2002-09-02 00:14:51 EDT
This sounds like a driver issue.
Comment 4 Alan Cox 2003-06-10 14:08:11 EDT
Should be resolved by curent errata kernels

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.