Bug 73400 - mozilla icon doesn't work after upgrade
Summary: mozilla icon doesn't work after upgrade
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: mozilla   
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Christopher Blizzard
QA Contact: Ben Levenson
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-09-04 06:06 UTC by Stephen Rasku
Modified: 2007-04-18 16:46 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-09-12 06:00:51 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Stephen Rasku 2002-09-04 06:06:51 UTC
Description of Problem:

I just upgraded to the mozilla on Rawhide and now my KDE icon on my front panel
doesn't work.  I get:

Unable to run the command specified.  The file or directory
file:/etc/X11/applnk/Internet/mozilla.desktop does not exist.

"rpm -ql mozilla | grep desktop" returns no output.

Version-Release number of selected component (if applicable):

mozilla-1.0.1-24

How Reproducible:

100%

Actual Results:

Front panel icon returns above described error.

Expected Results:

Icon should work as before the upgrade.

Comment 1 Christopher Blizzard 2002-09-11 15:45:08 UTC
Do you have the htmlview package installed?

Comment 2 Stephen Rasku 2002-09-12 06:00:45 UTC
Yes:  htmlview-2.0.0-1

Incidently, I fixed this by dragging the icon from the menu to the front panel.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.