Bug 73610 - Kbd/mouse not working after install
Kbd/mouse not working after install
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.3
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
Not Applicable
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-09-06 14:15 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:49:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
XFree86.9.log (21.05 KB, text/plain)
2002-09-06 14:17 EDT, Need Real Name
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-09-06 14:15:45 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Q312461)

Description of problem:
See service request 213117.  After completing install, system reboots.  At 
that time, keyboard and mouse get no response from system.  Keyboard is std US 
kbd.  Mouse is PS/2 MS Intellimouse.

Motherboard is Spacewalker/Shuttle.  Video chipset is ProSavage.

I have successfully installed RH7.3, but had to change the installation.  
Installation was so simple, that I opted just to completely reinstall.  That's 
when it failed.  I just added in some GUI components.

VP_IDE chipset is VIA

CPU is 1.0 GHz Celeron.

RAM is 256MB.

I can't figure out what I'm doing incorrectly and was instructed by tech 
support (see SR 213117) to contact developers by this means.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Perform complete RH7.3 install -- details in log files
2.Wait for reboot
3.Console keyboard non-responsive.  Can get in via LAN (SSH).
	

Actual Results:  Keyboard and mouse do nothing.

Expected Results:  I should have been able to log in using keyboard and move 
cursor using mouse.

Additional info:

See attachments.
Comment 1 Need Real Name 2002-09-06 14:17:50 EDT
Created attachment 75304 [details]
XFree86.9.log
Comment 2 Michael Fulbright 2002-09-17 15:43:44 EDT
Are you having it start up in a graphical login (gdm)?
Comment 3 Michael Fulbright 2002-10-24 14:23:11 EDT
Closing due to inactivity. Please reopen if you have any new information to add
to this report.
Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:49:35 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.