Bug 73853 - background/scrolling problem.
Summary: background/scrolling problem.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: vte   
(Show other bugs)
Version: 9
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Warren Togami
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-09-12 10:01 UTC by David Woodhouse
Modified: 2007-04-18 16:46 UTC (History)
0 users

Fixed In Version: blah
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-09-11 11:15:13 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
cat me in gnome-terminal and in xterm. Observe difference. (712 bytes, application/octet-stream)
2002-09-12 10:02 UTC, David Woodhouse
no flags Details

Description David Woodhouse 2002-09-12 10:01:26 UTC
See (soon to be) attached file -- output of minicom.

In xterm, rxvt and old gnome-terminal. when scrolling you get the expected
white-on-black for new lines.

New gnome-terminal makes the unchanged space on the new lines white, though.

Comment 1 David Woodhouse 2002-09-12 10:02:23 UTC
Created attachment 75904 [details]
cat me in gnome-terminal and in xterm. Observe difference.

Comment 2 Nalin Dahyabhai 2002-10-18 00:17:40 UTC
Fixing in CVS for 0.9.2.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.