Bug 74251 - missing va_end in vrpmlog()
Summary: missing va_end in vrpmlog()
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rpm   
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: All
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Jeff Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-09-18 18:45 UTC by Radu Greab
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-09-18 18:47:08 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
obvious fix (280 bytes, patch)
2002-09-18 18:47 UTC, Radu Greab
no flags Details | Diff

Description Radu Greab 2002-09-18 18:45:19 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.1) Gecko/20020826

Description of problem:
stdarg(3) says that "each invocation of va_copy must be matched by a
corresponding invocation of va_end in the same function".

The above does not happen for apc in vrpmlog() from rpmio/rpmlog.c.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Read the source.
2.
3.
	

Additional info:

Comment 1 Radu Greab 2002-09-18 18:47:02 UTC
Created attachment 76544 [details]
obvious fix

Comment 2 Jeff Johnson 2002-09-20 17:59:55 UTC
Nice catch, thanks for the patch. Fixed in rpm CVS.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.