Bug 74316 - error at installation just before copying files
Summary: error at installation just before copying files
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-09-20 11:14 UTC by dadunk
Modified: 2007-04-18 16:46 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:49:39 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
the bugreport that the machine made (67.50 KB, text/plain)
2002-09-20 11:17 UTC, dadunk
no flags Details
Comment (68.38 KB, text/plain)
2002-09-20 11:14 UTC, dadunk
no flags Details

Description dadunk 2002-09-20 11:14:31 UTC
Created attachment 915062 [details]
Comment

(This comment was longer than 65,535 characters and has been moved to an attachment by Red Hat Bugzilla).

Comment 1 dadunk 2002-09-20 11:17:37 UTC
Created attachment 76684 [details]
the bugreport that the machine made

Comment 2 Jeremy Katz 2002-09-20 19:58:47 UTC
Is this reproducible?  If so, what partitioning do you select on the machine,
what are the specs of the machine's hard drive, etc?

Comment 3 Michael Fulbright 2002-10-24 18:21:14 UTC
Closing due to inactivity. Please reopen if you have any new information to add
to this report.

Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:49:39 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.