Bug 74341 - gnome-volume-control loses mute settings
gnome-volume-control loses mute settings
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-media (Show other bugs)
8.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
Jay Turner
: MoveUpstream, Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-09-20 15:47 EDT by Ted Clark
Modified: 2015-01-07 19:00 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-07 17:03:54 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ted Clark 2002-09-20 15:47:36 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.5 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020809

Description of problem:
gnome-volume-control loses mute settings on the speaker volume strip.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1. Mute the speaker volume strip in gnome-volume-control.
2.
3.
	

Actual Results:  After several days gnome-volume-control will lose track of the
mute setting on the speaker volume strip and start sending xterm terminal bells
through the sound card output.  To correct the problem I have to run
gnome-volume-control and uncheck, then recheck the mute checkbox on the speaker
volume strip.

Expected Results:  gnome-volume-control should retain its settings until they
are changed by the user.

Additional info:

gnome-media-2.0.0-5
Comment 1 Havoc Pennington 2002-09-25 17:08:31 EDT
Filed as http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=94213
Comment 2 Havoc Pennington 2003-01-07 17:03:54 EST
Upstream

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.