Bug 745624 - Odd colors in JON Beta2
Odd colors in JON Beta2
Status: NEW
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Core UI (Show other bugs)
4.1
Unspecified Unspecified
low Severity unspecified (vote)
: ---
: ---
Assigned To: RHQ Project Maintainer
Mike Foley
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-10-12 16:58 EDT by Mike Foley
Modified: 2015-01-04 18:54 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
odd colors in JON (159.83 KB, image/png)
2011-10-12 16:58 EDT, Mike Foley
no flags Details

  None (edit)
Description Mike Foley 2011-10-12 16:58:31 EDT
Created attachment 527788 [details]
odd colors in JON

Description of problem:  Odd colors in JON Beta2


Version-Release number of selected component (if applicable):
JON Beta2

Actual results:
see attached image

Expected results:


Additional info:
attachment.

We don't run well with or support the version of Firefox that comes with F15.  I think it's FF7
Comment 1 John Mazzitelli 2011-10-12 17:14:27 EDT
I see this problem even going to the SmartGWT showcase website.

http://forums.smartclient.com/showthread.php?t=16908

indicates its a video driver problem. I have a nVidia card but the driver is that open-source one that comes with Fedora15. I have not installed the nVidia drivers, but I can say firefox's hardware accelerating setting doesn't nothing to fix this problem.
Comment 2 Chandrasekar Kannan 2011-10-12 17:36:45 EDT
chrome 14 on fedora 15 looks ok..

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.