Bug 7469 - Can't print under Redhat 6.1
Can't print under Redhat 6.1
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: dev (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-12-01 04:46 EST by cmeskell
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-12-01 11:05:36 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description cmeskell 1999-12-01 04:46:47 EST
We have recently upgraded from Redhat 5.2 to Redhat 6.1 on two different machines.
In both cases under 5.2 , we had a HP Laserjet printer configured locally and
remotely. Both devices worked fine. After the upgrade, we have been unable to to print.
We have tried to reconfigure the printcap using printtool, but when we add a new printer,
we get the following message:

// begining  of message
Auto-detection found the following:

/dev/lp0 : not detected
/dev/lp1 : not detected
/dev/lp2 : not detected

You may disregard the message if you are setting up a serial printer.

This auto-detection may not always work on Sparc and Alpha architectures.

If no devices were detected, this could indicate a
hardware problem that justifies further investigation.
// end of message

In desperation, we have even tried to configure the printcap and filters manually, but with
no success.
Comment 1 Bill Nottingham 1999-12-01 11:05:59 EST
add 'alias parport_lowlevel parport_pc' to /etc/conf.modules, and
things should be happy.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.