Bug 74790 - When installing, machine reboots and won't continue.
When installing, machine reboots and won't continue.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-01 14:14 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-03-26 23:57 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:49:42 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-10-01 14:14:55 EDT
Description of Problem:
When installing v7.3, you choose the installation method Visual / Command 
Prompt, it flashes up some stuff and reboots. I cant read what it says. I have 
tried from DOS to the autoboot.bat and the floppy disk.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:
Every time

Steps to Reproduce:
1. Insert floppy disk and switch on machine.
2. Choose any set up method and choose go.
3. Some stuff installs and then the machine reboots

Actual Results:
none

Expected Results:
Installation of Redhat 7.3

Additional Information:
	
200MHz PI, 64MB RAM, 3GB HDD, CD ROM
Comment 1 Josef Komenda 2002-10-24 14:47:14 EDT
Assigning to correct Product/Version/Component/Owner/QA Contact.
Comment 2 Michael Fulbright 2002-10-24 15:06:28 EDT
How many packages get installed before it reboots?
Comment 3 Michael Fulbright 2002-12-02 11:09:40 EST
Closing due to inactivity, please reopen if you have additional information to add.
Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:49:42 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.