Bug 74846 - known bug in mozilla 1.0.1 forwarding mail as an attachment
known bug in mozilla 1.0.1 forwarding mail as an attachment
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mozilla (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Blizzard
Ben Levenson
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug....
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-02 00:38 EDT by mark krischer
Modified: 2007-04-18 12:46 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-10-02 00:38:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description mark krischer 2002-10-02 00:38:39 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2a) Gecko/20020910

Description of problem:
there is a known bug in mozilla 1.0.1 which has been fixed in later releases. 
if you forward a mail message as an attchment, it is not correctly received at
the other end.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.select an email
2.forward as an attachment to self
3.check the received email
	

Actual Results:  the attachment isn't correctly parsed on the receive end

Expected Results:  the attachment recognized by the receiving mailer

Additional info:

check the URL i put above.  it describes the problem in mozilla's own bugzilla.
Comment 1 Christopher Blizzard 2002-10-03 09:54:05 EDT
I'm not going to pull in a specific fix for this bug.  When I pull a new
upstream version it will get fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.