Bug 74892 - Install crashed in disk 1 - openjade-1.3.1-4.
Summary: Install crashed in disk 1 - openjade-1.3.1-4.
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i686 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-10-02 16:45 UTC by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 16:47 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-10-02 19:43:53 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Comment (70.92 KB, text/plain)
2002-10-02 16:45 UTC, Need Real Name
no flags Details

Description Need Real Name 2002-10-02 16:45:38 UTC
Created attachment 915031 [details]
Comment

(This comment was longer than 65,535 characters and has been moved to an attachment by Red Hat Bugzilla).

Comment 1 Need Real Name 2002-10-02 17:04:10 UTC
A media check on Valhalla 7.3 disc1 PASSes

Comment 2 Michael Fulbright 2002-10-02 19:12:44 UTC
Please test your media following these instructions:

   http://rhlinux.redhat.com/anaconda/mediacheck.html

Comment 3 Need Real Name 2002-10-02 19:34:03 UTC
Went into BIOS and changed processor speed from 2.0 to "Compatible" speed (1.2)
Attempted install again and this time it finished without error
(though it is not booting up correctly, a video problem of some sort)


Comment 4 Need Real Name 2002-10-02 19:43:43 UTC
To be more precise, I changed "boot speed", not processor speed

Comment 5 Michael Fulbright 2002-10-02 19:48:42 UTC
Glad to hear its working.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.