Bug 749939 - Word DOC file doesn't print properly
Word DOC file doesn't print properly
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: libreoffice (Show other bugs)
15
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-10-28 19:18 EDT by Aram Agajanian
Modified: 2011-11-01 13:21 EDT (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2011-11-01 13:21:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
MS Word doc file that doesn't print correctly (29.00 KB, application/msword)
2011-10-28 19:18 EDT, Aram Agajanian
no flags Details

  None (edit)
Description Aram Agajanian 2011-10-28 19:18:29 EDT
Created attachment 530749 [details]
MS Word doc file that doesn't print correctly

Description of problem:
The attached file doesn't print properly.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1:3.3.3.1-7.fc15

How reproducible:
Happens every time

Steps to Reproduce:
1.  Open the attached doc file in LibreOffice writer
2.  Print it using the File menu option
3.
  
Actual results:
The printout is incorect.  There is only a small line on the page.

Expected results:
The printout should match the text visible on the monitor.
Comment 1 Caolan McNamara 2011-10-29 10:14:53 EDT
Won't get around to looking at this until at least Tuesday, can you make sure its LibreOffice causing the problem, or if the print output is ok and get mangled on the way to the printer e.g.

a) export to pdf and open in evince and see if the exported .pdf looks ok/not ok. And if ok if its printed from evince that it then works or fails
b) if that's ok, then try print to file and open in evince, etc.
Comment 2 Aram Agajanian 2011-10-31 20:15:33 EDT
I just performed the tests on a different computer with a different printer.  
All tests passed.   I was even able to print properly directly from oowriter to the printer.

Maybe this problem is coming from CUPS?

I can test again from the original computer and printer tomorrow at 16:00 UTC.
Comment 3 Caolan McNamara 2011-11-01 06:14:13 EDT
please do, see http://fedoraproject.org/wiki/How_to_debug_printing_problems for some help in getting printer details and so forth.
Comment 4 Aram Agajanian 2011-11-01 13:21:26 EDT
I just ran "yum update" and the problem went away.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.