Bug 75224 - None of the applets in kdetoys will launch.
Summary: None of the applets in kdetoys will launch.
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdetoys   
(Show other bugs)
Version: 8.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-10-05 17:09 UTC by Robert Holak
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-03-03 22:33:46 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Robert Holak 2002-10-05 17:09:37 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3; Linux)

Description of problem:
When trying to add an applet to the panel from the kdetoys RPM (3.0.3-1), a handle is created for the applet but the applet never appears.  Have tested with eyes, fifteen, weather, and worldwatch.  
I have tested this on an athlon system and an intel PIII system to make sure it would reproduce across sytems, and neither one could launch the applets.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Try to add applet to panel from KDE panel popup menu
2.Handle appears in panel that should contain applet
3.Applet never appears
	

Actual Results:  The applet does not show up in the handle in the panel.

Expected Results:  The applet _should_ appear in the handle.

Additional info:

Comment 1 Bradd W. Szonye 2003-01-15 03:00:14 UTC
I'm experiencing the same problem on my system: 
 
Linux loki.[omitted] 2.4.18-19.8.0 #1 Thu Dec 12 05:39:29 EST 2002 i686 i686 
i386 GNU/Linux 
 
with 
 
kdebase-3.0.3-14 
kdetoys-3.0.3-1 
 
My system has all Red Hat Linux 8.0 updates installed. 

Comment 2 Ngo Than 2003-03-03 22:33:46 UTC
It's fixed in 3.0.5a, which will be released as errata soon.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.