Bug 75383 - GUI Installation failure
GUI Installation failure
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-07 17:21 EDT by Paul Gallagher
Modified: 2007-04-18 12:47 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-10-07 19:07:24 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Paul Gallagher 2002-10-07 17:21:37 EDT
Description of Problem:

GUI installation crapped out twice. System messages included one screen 
which read that the ATAPI CD was 'busy' -- looked as if it was continuing 
to poll the device, which wasn't responding. On another system message 
screen (F6?), I found the following:

(anaconda:99): GnomeCanvas_CRITICAL**: file gnome-canvas-path-def.c: Line 
1142 (gnome_canvas_path_def_any_closed): assertion `path!=NULL' failed


Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:

Sorry; don't know, aside from running installation.

Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 Jeremy Katz 2002-10-07 18:17:11 EDT
Have you checked your media following the instructions at
http://rhlinux.redhat.com/anaconda/mediacheck.html
Comment 2 Paul Gallagher 2002-10-07 19:07:18 EDT
Yes, I did a mediacheck on Disk 1, and no problems were reported.

As an addendum, the third installation was successful.
Comment 3 Jeremy Katz 2002-10-07 22:41:17 EDT
Guessing it was just a sporadic read failure, then.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.