Bug 75450 - 3c95x module not working.
3c95x module not working.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Garzik
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-08 14:25 EDT by Need Real Name
Modified: 2013-07-02 22:07 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 11:40:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-10-08 14:25:04 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.insmod 3c95x
2.ifconfig 192.168.0.100 netmask 255.255.255.0 broadcast 192.168.0.255
3.route add default gw 192.168.0.1

	

Actual Results:  No network activity at all.

Expected Results:  Normal network activity.

Additional info:

Dell Latitude L400 Internal ethernet adaptor.
Fresh install of RH8.0.
Redhat 7.0 - 7.3 worked well.
Worked fine with Linksys PCMCIA adaptor.
Comment 1 Bugzilla owner 2004-09-30 11:40:02 EDT
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.