Bug 75718 - Panel notification area applet forgets panel orientation
Panel notification area applet forgets panel orientation
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-applets (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mark McLoughlin
Mike McLean
:
: 75395 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-11 10:30 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:47 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-14 13:02:13 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot of bug (1.37 MB, image/png)
2002-10-11 10:33 EDT, Need Real Name
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-10-11 10:30:26 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
The panel notification area applet forgets the orientation of the panel upon
which it resides, toggling the panel from horizontal to vertical and back again
makes it remember, temporarily
see attached screenshot

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.create a x-small panel on top edge
2.add notification area applet
3.launch two or more programs which display icons in tray

	

Actual Results:  applet decided it was in a vertical panel and acted accordingly
(icons went vertical)

Expected Results:  icons should be orientated horizontally

Additional info:
Comment 1 Need Real Name 2002-10-11 10:33:16 EDT
Created attachment 79984 [details]
screenshot of bug
Comment 2 Havoc Pennington 2002-10-11 12:13:03 EDT
Yes, this is the same bug that causes a crash if you log in while it's on a
vertical panel. It's fixed in CVS and I'm working on packages.
Comment 3 Havoc Pennington 2002-11-05 13:10:51 EST
*** Bug 75395 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Scott Russell 2002-11-19 08:04:56 EST
Are there any test packages available yet to try this fix?
Comment 5 Havoc Pennington 2002-12-19 21:40:04 EST
See test packages at ftp://people.redhat.com/hp/testing/
Comment 6 Need Real Name 2002-12-19 22:02:19 EST
HP, your packages don't seem to have any packages in your directory.
Comment 7 Havoc Pennington 2002-12-19 22:17:11 EST
what does "my packages don't have packages" mean? ;-)

anyhow, I see gnome-panel packages at ftp://people.redhat.com/hp/testing/
- it doesn't work for you?
Comment 8 Need Real Name 2002-12-20 01:14:54 EST
I downloaded hp's testing RPMs and they seem to fix the problem.
Comment 9 Havoc Pennington 2003-01-14 13:02:13 EST
These packages are in the errata queue and will be out there once QA'd. 
Fixed in rawhide also.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.