Bug 75808 - kernel bug at inode.c 1051 during install
kernel bug at inode.c 1051 during install
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-12 17:19 EDT by Jose Afonso Assuncao
Modified: 2008-08-01 12:22 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 11:40:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jose Afonso Assuncao 2002-10-12 17:19:01 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020607

Description of problem:
when trying to install RH linux 8.0 after installing packages, when entering
"post install configuration" anaconda stops and restarts the computer after
dumping something like:
kernel BUG at inode.c:1051
invalid operand: 0000
cpu: 0
Cip: 0010:[<C0147948>] Not Tainted
EIP is at (2.4.18-14BOOT)
eax CF9d1820
process anaconda ...

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.start instalation
2.wait until finishing copiing packages

	

Actual Results:  Computer returned the following error and rebooted :

kernel BUG at inode.c:1051
invalid operand: 0000
cpu: 0
Cip: 0010:[<C0147948>] Not Tainted
EIP is at (2.4.18-14BOOT)
eax CF9d1820
process anaconda ...

Expected Results:  Continue with post install configuration

Additional info:
Comment 1 Jose Afonso Assuncao 2002-10-18 17:20:52 EDT
Only occurs when boot loader is lilo, works fine with grub
Comment 2 Todd Keyser 2002-10-27 17:49:55 EST
Didn't work on lilo or Grub for me any other ideas?
Comment 3 Bugzilla owner 2004-09-30 11:40:03 EDT
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.