Bug 7605 - Attachments do not work
Summary: Attachments do not work
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 2.1r
Hardware: All Linux
medium
high vote
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-12-05 19:26 UTC by irwin
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-12-06 19:08:59 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Sample Attachment (53 bytes, patch)
1999-12-07 03:12 UTC, Hotmail Account
no flags Details | Diff

Description irwin 1999-12-05 19:26:14 UTC
I could use the browse function to find a file, but then that file
name (/tmp/patch in this case) would not be transferred out to the file
field.  When I put the file name in manually (and also filled out every
other field in the attachment form) hitting the submit button resulted in a
new attachment form being presented with empty fields and no other action
(the e-mail was cc'd to me, and there were no attachments attached).

I have a RedHat 5.2 system with Netscape 4.08.

Comment 1 David Lawrence 1999-12-05 21:29:59 UTC
This works fine for me with Netscape 4.7. I will need to try and load up 4.08
and see if this happens.

------- Email Received From  "Alan W. Irwin" <irwin@beluga.phys.uvic.ca> 12/05/99 17:53 -------

Comment 2 David Lawrence 1999-12-06 19:08:59 UTC
Ok, i tried to attempt the same procedure with 4.07 and it worked fine. In bothe
cases with 4.07 and 4.7 I was able to browse for the file and also enter it in
manually with no problem. I could not find a copy of 4.08 to install and test.
It may be a problem with particular that version. I have not heard any other
reports of this happening. You may want to try a newer version of netscape and
reopen this bug if the problem still occurs.

Comment 3 irwin 1999-12-07 02:02:59 UTC
test with netscape 4.7 for RH 5.2

Comment 4 Hotmail Account 1999-12-07 03:12:59 UTC
Created attachment 35 [details]
Sample Attachment


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.