Bug 76135 - X fails on Sony Vaio Laptop
X fails on Sony Vaio Laptop
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
:
Depends On:
Blocks: 82791
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-17 08:41 EDT by Charles Moon
Modified: 2007-04-18 12:47 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-24 14:08:50 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
X server log (47.34 KB, text/plain)
2002-11-03 08:37 EST, Charles Moon
no flags Details
XFree 4.2 config file (3.34 KB, text/plain)
2002-11-03 08:40 EST, Charles Moon
no flags Details
output from lspci (8.12 KB, text/plain)
2002-11-03 08:41 EST, Charles Moon
no flags Details
cat /proc/version output (143 bytes, text/plain)
2002-11-03 08:42 EST, Charles Moon
no flags Details

  None (edit)
Description Charles Moon 2002-10-17 08:41:34 EDT
Description of Problem:


I tried upgrading my Sony Vaio PCG-FXA59 laptop from 7.2 to 8.0. When I tried 
to use the graphical interface for anaconda to do it, i got a corrupt display 
[square block in upper left cornet and intermittent screen flashes. Anaconda 
correctly identified the video chip as ATI Rage Mobility, but it isn't working. 

7.2 worked without problem. I ran through the upgrade in text mode and now my 
installation shows the same problems everytime i try to start my x-window 
interface. I am sure it is a problem with either the ati supplied driver or the 

4.2.0 version of xFree supplied with 8.0.
Comment 1 Mike A. Harris 2002-11-03 07:02:54 EST
Please attach X server log and config file using the link below, as well
as the output of:

lspci -vvn
cat /proc/version
Comment 2 Charles Moon 2002-11-03 08:37:54 EST
Created attachment 83325 [details]
X server log
Comment 3 Charles Moon 2002-11-03 08:40:23 EST
Created attachment 83326 [details]
XFree 4.2 config file
Comment 4 Charles Moon 2002-11-03 08:41:25 EST
Created attachment 83327 [details]
output from lspci
Comment 5 Charles Moon 2002-11-03 08:42:36 EST
Created attachment 83328 [details]
cat /proc/version output
Comment 6 Charles Moon 2002-11-03 08:43:20 EST
Here are the logs you requested.
Comment 7 Mike A. Harris 2004-09-24 14:08:50 EDT
We believe this issue to be resolved in our currently shipping
OS releases.  Please upgrade to Fedora Core 2 or later, and if this
issue turns out to still be reproduceable, please file a bug report
in the X.Org bugzilla located at http://bugs.freedesktop.org in the
"xorg" component.

Once you've filed your bug report to X.Org, if you paste the new
bug URL here, Red Hat will continue to track the issue in the
centralized X.Org bug tracker, and will review any bug fixes
that become available for consideration in future updates.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.