Bug 7630 - Linux wont boot after when use Select-it boot manager & Lilo 0.21.
Summary: Linux wont boot after when use Select-it boot manager & Lilo 0.21.
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lilo   
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-12-06 14:54 UTC by ppera
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:47:34 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description ppera 1999-12-06 14:54:10 UTC
When using program Select-it from Quarterdeck as main Boot-Manager in MBR,
and Lilo 0.21 in Linux partition it's not possible boot Linux from hard
disk. This problem exists not when using Lilo 0.20.

Comment 1 Cristian Gafton 2000-01-04 22:20:59 UTC
Assigned to dledford

Comment 2 Jeremy Katz 2002-06-04 04:59:04 UTC
Do you continue to have this problem with lilo or grub in newer versions of Red
Hat Linux?  Additionally, where is a reference for 'select-it' as I've never
heard of it.

Comment 3 Jeremy Katz 2002-06-29 21:48:28 UTC
Closing due to inactivity.  If you have further information, please reopen this bug.

Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:47:34 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.