Bug 76355 - cannot install 8.0 on Compaq Presario with USB keyboard
cannot install 8.0 on Compaq Presario with USB keyboard
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Pete Zaitcev
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-20 15:29 EDT by giovanni Bruna
Modified: 2008-08-01 12:22 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 11:40:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description giovanni Bruna 2002-10-20 15:29:39 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; T312461)

Description of problem:
After booting cd #1 my keyboard stop working: so I cant answer to the
first question about testing of the media. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.boot cd #1
2.answer text
3.the keyborad doesn't work
	

Additional info:

It works fine with 7.1.
Comment 1 Michael Fulbright 2002-10-23 15:55:35 EDT
Does you BIOS support legacy keyboard emulation of your USB keyboard?

Comment 2 giovanni Bruna 2002-10-24 14:46:46 EDT
Hi,

yes, my BIOS supports legacy keyboard emulation of USB keyboard (seen during
power-up).
Just bear in mind that I have a W2k partition on same disk and it works fine as 
well as it did it with 7.1. Problems started with 7.2 7.3 and now with 8.0.

Let me know if you need more infos.
Giovanni

Comment 3 Michael Fulbright 2002-10-24 14:58:06 EDT
This would appear to be a kernel issue with USB.
Comment 4 Need Real Name 2002-11-11 09:00:29 EST
I have the same problem with a Compaq Presario. Is this a similar bug to 75596?
Comment 5 Need Real Name 2002-11-21 03:04:15 EST
I've got the same problem. May I hope to get a resolution soon?
Comment 6 Need Real Name 2002-11-21 11:30:32 EST
In a Compaq Presario 1500 (version 1525EA) the install Red Hat Linux 8.0 
process hangs while detecting the partitions (during the kernel boot); with RH 
7.2 it installs but I can't put the display to work (although I didn't try the 
framebuffer solution...)
Comment 7 Jelle Veldman 2002-12-05 08:45:48 EST
Accoording to an entry in another newsgroup, the problem is solved by using 
kernel 2.4.19 + a patch to 2.4.10-pre10.

http://mm.ilug-bom.org.in/pipermail/linuxers/Week-of-Mon-20021021.txt
Comment 8 Bugzilla owner 2004-09-30 11:40:06 EDT
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.