Bug 76362 - Nautilus doesn't display the Bluecurve icon for gnumeric files
Nautilus doesn't display the Bluecurve icon for gnumeric files
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: nautilus (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alexander Larsson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-10-20 17:47 EDT by Need Real Name
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-17 16:11:18 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
A screenshot illustrating the bug (119.56 KB, image/png)
2002-10-20 17:48 EDT, Need Real Name
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-10-20 17:47:54 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
Nautilus doesn't display the Bluecurve icon for gnumeric files. See the red
circle in the attached picture

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Use gnumeric to create a spreadsheet
2. Open nautilus to the directory it was saved in
3. Watch in horror as the wrong icon is displayed
	

Actual Results:  the wrong icon is displayed the default (ximian style) icon is
displayed

Expected Results:  The Bluecurve icon should have been displayed
Comment 1 Need Real Name 2002-10-20 17:48:48 EDT
Created attachment 81225 [details]
A screenshot illustrating the bug
Comment 2 Alexander Larsson 2002-11-06 03:35:11 EST
I get the bluecurve icon on my install.

Is this an upgrade?

Maybe you changed the icon before. Do you have a ~/.gnome/mime-info/user.keys or
~/.gnome2/mime-info/user.keys?
Comment 3 Need Real Name 2003-01-17 16:11:18 EST
Yes it was an upgrade, cleaning out user.keys fixed it

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.