Bug 76517 - "insert variables" does nothing
Summary: "insert variables" does nothing
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Developer Suite
Classification: Retired
Component: eclipse   
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Tom Tromey
QA Contact: Tom Tromey
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-10-22 18:54 UTC by Need Real Name
Modified: 2014-08-11 05:46 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-10-28 16:32:51 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2002-10-22 18:54:11 UTC
Version-Release number of selected component (if applicable):
snapshot-20021020-eclipse-linux-gtk-2.0.1-9.i386.rpm

How Reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. go to Windows->preferences->C/C++->Code Templates->New->Insert Variables
2. nothing happens. 
3. 

Expected Results:
A yellow box is supposed to pop up with the available variables from which a
selection can be made. This works on the F3 CDT build from eclipse.org.

Comment 1 Need Real Name 2002-10-22 18:56:34 UTC
The following is output to the terminal:

Unhandled exception caught in event loop.
Reason:
java.lang.NullPointerException



Comment 2 Need Real Name 2002-11-14 20:08:45 UTC
Fixed. Verified against Nov 14th rpm build.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.