This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 77384 - Can't receive text from AOL 8.0 users
Can't receive text from AOL 8.0 users
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gaim (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Blizzard
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-11-06 00:16 EST by Ed Weinberg
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-06 10:38:57 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ed Weinberg 2002-11-06 00:16:04 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20021003

Description of problem:
When chatting with AOL 8 users I can't see their text.  They can see my text.  I
can see their emotocons :-), though.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.start gaim
2.click on a friend who is using aol 8.0
3.verify that you cannot see his text.
	

Actual Results:  I could not see the AOL 8.0 user's text.

Expected Results:  I should have seen text typed by aol 8.0 user

Additional info:
My fix...
1) download http://ruxi.ath.cx:443/download/gaim-0.60cvs-1.src.rpm
2) (as root) rpmbuild --rebuild gaim-0.60cvs-1.src.rpm
3) rpm -Uvh /usr/src/redhat/RPMS/i386/gaim-0.60cvs-1.i386.rpm
4) fixed link...the new gaim is in /usr/bin...I think RH puts it in /usr/lib.
Comment 1 Christopher Blizzard 2002-11-06 10:38:49 EST
In preferences if you click the checkbox that says "Ignore Font Faces" in the
Conversations pane, does this problem go away?
Comment 2 Christopher Blizzard 2002-11-11 14:01:43 EST
This should have been fixed in rawhide.  Based on the lack of feedback I'm
assuming this was the same problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.